Join the Official Discord Server for the opportunity to parttake in events, giveaways and more!
There are 0 players online
play.thesquadmc.net

Worldedit Doesn't Work

Discussion in 'Skyblock Discussion' started by SavageGamesMC, Apr 16, 2018.

?

Does worldedit work for you?

  1. Yes

    2 vote(s)
    66.7%
  2. No

    1 vote(s)
    33.3%
  1. SavageGamesMC

    SavageGamesMC New Member

    Joined:
    Apr 15, 2018
    Messages:
    7
    I keep trying to use worldedit to get things done quicker but it doesn't work. It says that I lack the permission. I am a Legend on sb1. What's wrong with worldedit?
     
  2. Falus

    Falus Member

    Joined:
    Jan 6, 2018
    Messages:
    120
    I think the command is /set rather than //set
     
  3. SavageGamesMC

    SavageGamesMC New Member

    Joined:
    Apr 15, 2018
    Messages:
    7
    Falus, do you know what oak wood planks are for world edit?
     
  4. Beezae

    Beezae Administrator Admin

    Joined:
    Mar 28, 2018
    Messages:
    242
    The ID is 5. You can press F3+H to enable the Minecraft ID's when you scroll over an item in your inventory.
     
  5. Falus

    Falus Member

    Joined:
    Jan 6, 2018
    Messages:
    120
    The ID as mentioned above is five. It may also be called "wood" or "planks." Is WorldEdit working for you now?